Help mij op weg

Alle veelgestelde vragen
Podcast-aflevering

#2 Hey goedemiddag, een podcast over het OdenseHuisOrkest

Voorschoten voor elkaar
00:00:00 00:00:00
10 30

Hey goedemiddag. Met een lied en een lach verwelkomt orkestleider Greet Meesters iedereen elke donderdagmiddag in de Odensehuiskamer in Voorschoten. Samen zingen en muziek maken zet iedereen in beweging. Het OdenseHuisOrkest is opgezet voor mensen met geheugenproblemen, maar er spelen ook muziekvrijwilligers mee uit Voorschoten en omliggende gemeenten. In de vierdelige informatieve podcastserie Hey goedemiddag hoor je de ontroerende verhalen van deze deelnemers. Over wat muziek voor hen betekent en waarom ze naar het OdenseHuisOrkest komen van welzijnsorganisatie Voorschoten Voor Elkaar.

Wil je meer weten over het OdenseHuisOrkest of de Odensehuiskamer, neem dan contact op met Voorschoten Voor Elkaar (voorschotenvoorelkaar.nl). Hey goedemiddag is een podcastserie van Gerry van Bakel (gerryverhalenbedrijf.nl) in opdracht van Voorschoten Voor Elkaar. Muziek: repetities van het OdenseHuisOrkest o.l.v. Greet Meesters (greetmeesters.nl)

Het OdenseHuisOrkest wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van: Stichting De Carolusgulden, Dr. C.J. Vaillantfonds, Fundatie Van den Santheuvel-Sobbe, Fonds1818, Stichting het R.C. Maagdenhuis, De Beuk, Rabo Clubsupport, RCOAK, Brentano’s Steun des Ouderdoms, Voorschoten Voor Elkaar.