Help mij op weg

Alle veelgestelde vragen
Podcast-aflevering

#2 Anders dan de rest

Van God Los

Zou God het echt erg vinden als je ‘verkeerd’ bidt, terwijl je daar wel met de beste intenties staat? Wil God echt dat we op een bepaalde tijd thuis zijn, elke week een lange dag rusten, of ons op een bepaalde manier kleden? Waarom zorgt God niet voor iedereen op aarde, hoezo is er honger en armoede? Zou God echt niet willen dat meisjes op een warme zomerse dag van het strand genieten?
In deze tweede aflevering van Van God Los verkennen Lale en Ronit hoe het is om anders te zijn dan de rest. En hoe hoe het voelt wanneer de twijfel toeslaat. Want wat thuis wordt verteld, dat blijkt in de buitenwereld niet iedereen te geloven. Via de verhalen, en de vragen, van Ayda, Micha, Mathilde, Rayan, Daniella en Fieke word je meegenomen in de ontdekking dat er misschien een wereld zonder God bestaat. En dat je in die wereld echt jezelf zou kunnen zijn.

In deze aflevering wordt een fragment uit de roman Onorthodox van Deborah Feldman voorgelezen, hier te bestellen. Ook wordt gelezen uit Ik ga leven van Lale Gülhier te bestellen. En uit het boek van Micha, Een handreiking naar mijn ongeboren zoon, op dit moment niet leverbaar.

De omwenteling van Suzanna Jansen is nu overal verkrijgbaar: https://bit.ly/3TwkwZD

vangodlosdepodcast.nl
Van God Los is een productie van VBK AudioLab, Audiohuis en Kosmos Uitgevers in samenwerking met Lale Gül en Ronit Palache. De redactie, regie en montage waren in handen van Maaike Baan. Sound design door Gijs Friesen.
Voor persaanvragen: promotie@kosmosuitgevers.nl